Wat We Doen

Bekijk de mogelijkheden: Websites, Webshops, Logo, Huisstijl en Meer

Wat We Doen2018-11-21T15:27:23+00:00

WordPress Websites en Webshops

Wil je een WordPress website of Webshop laten maken die je zelf heel eenvoudig kunt onderhouden én waarbij je zelf pagina’s kunt aanmaken?

Dan bent u hier op het juiste adres. Wij maken uw website al vanaf 599,-.
Het idee is heel eenvoudig en is geschikt voor iedereen die graag een goedkope website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. U kiest een website, wij maken de website voor u klaar en leveren hem snel op zodat u zelf aan de slag kunt. U kunt onbeperkt pagina’s maken, teksten, en foto’s uploaden. Hiervoor heeft u geen speciale software of computerkennis nodig, u logt gewoon in op de website waar u maar wilt. Heeft u na oplevering geen tijd of zin om eigen teksten op uw website te zetten? Dan plaatsen wij uw teksten, foto’s, logo op een professionele manier en leveren wij de website compleet werkend op. Heeft u nog geen logo of huisstijl? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

CONTACT

Logo en Huisstijl

Designweb is gespecialiseerd in logo ontwerp en huisstijl ontwerp. Met jaren ervaring weten wij de juiste uitstraling te creëren voor uw bedrijf.

U wilt voor graag een professioneel logo én ook een nieuwe huisstijl laten ontwerpen waarmee u voor de dag kunt komen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij maken wij voor u een prachtig logo ontwerp waar u jarenlang plezier van heeft. Uw logo en uw huisstijl vertegenwoordigen uw bedrijf. U wilt natuurlijk vertrouwen wekken met een professionele uitstraling, herkenbaar zijn dankzij een uniek ontwerp en daarnaast de goede doelgroep aanspreken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CONTACT

SEO Optimalisatie – Google

U wilt met uw bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk vindbaar zijn in Google. Het eerste waar u dan aan denkt is zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google AdWords. Wij kunnen u daarbij helpen!

Wordt u w bedrijf al goed genoeg gevonden? Designweb heeft ervaren online specialisten helpen die u helpen uw vindbaarheid te verbeteren. Met zoekmachine optimalisatie en internet marketing zorgt ons bedrijf niet alleen voor bezoekers, maar ook voor gerichte bezoekers die op zoek zijn naar uw diensten. Bezoekers die snel worden omgezet in een potentiële klant, dat is de wens van iedere ondernemer!  Wilt u meer weten over zoekmachine en hoe wij de online vindbaarheid van uw website verbeteren in de organische resultaten? Neem contact met ons op!

CONTACT

Linkbuilding

Designweb kan hoge kwalitieit linkbuilding pakketten voor SEO-agentschappen, bedrijven, kmo etc. verzorgen.

Hoewel sommige mensen backlink-building associëren met spam SEO-tactieken, is de waarheid dat backlinks heel erg belangrijk zijn. Tegenwoordig kunt u zelf volledig richten op het verkrijgen van backlinks van websites van hoge kwaliteit die relevant zijn voor uw bedrijf. Een verdiende redactionele backlink moet een natuurlijk onderdeel zijn van content marketing. Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste SEO-tactieken en een van Google’s zwaarst gewogen classificatiefactoren.

Kwaliteitsopbouw is niet makkelijk om te bereiken, maar als het goed wordt gedaan, is het een uiterst effectieve tactiek.
Desingweb kan linkbuilding voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op, wie weet kunnen wij u helpen met uw wensen.

CONTACT